Monday, December 18, 2006

Ny riksombudsman för CUF

I dag har CUF Gävleborgs omtyckte och beundrade ombudsman Henrik Björkman fått meddelande från Jonas Naddebo att Henrik är tillåten att tillträda tjänsten som riksombudsman efter nyår. Detta är storslagna nyheter och en enorm framgång för Henrik som med sina blotta 21 år på nacken har lyckats slå igenom med politiken i senare tid. Efter valet blev han som några kanske vet förste ledamot för centerpartiet i fullmäktige för Hofors kommun med hela 21,3% av Centerpartiets röster.

Henriks spontana kommentar om det nya jobbet som väntar är att det är mycket spännande. Denna tanke blandas dock med förvivlan över att han nu blir tvungen att sälja sin pärla till bil, och flytta till en lägenhet i Stockholm - om han lyckas hitta någon. Dock lovar han en ordentlig inflyttningsfest och CUF Gävleborg blir förstås VIP gästerna på partyt.

CUF Gävleborg är jätteglada för Henriks skull och har hejat på honom ända sedan det var tillåtet att söka jobbet. Vi hoppas han kommer få det trevligt med alla andra som skall jobba på RO och att han fortsätter att sköta sig lika bra där som han gjort för oss i distriktet.
Grattis till tjänsten Henrik!

3 comments:

Henrik Björkman said...

Tack!

Det här ska bli spännande och jätteroligt men ni ska veta att det inte var ett självklart beslut. Jag har trivts bättre och bättre med jobbet som distriktsombudsman och Gävleborgs CUF:are är dom bästa i hela Sverige. Jag vet att det fortsatta arbetet i Gävleborg kommer att gå lysande och att det finns bra folk som kan ta över mitt jobb.

Dessutom kommer ju jag inte att försvinna och jag är fortfarande vice distriktsordförande...

Tack för ert stöd.

Anonymous said...

Ett fyrfaldigt leve för Henrik! Han leve! och så vidare.

Grattis!

Emma Jonsson said...

Man blir ju nästan lite tårögd. Är det nån som förtjänar jobbet så är det du Henrik. Du har gjort ett fantastiskt jobb här i Gävleborg och jag är övertygad om att det kommer gå kanoners där nere :) vi kommer att sakna dig jättemycket men det här är en once-in-a-lifetime grej och vi gävleborgare stöttar dig till 100 %. Så än en gång,GRATTIS! // Emma (stolt gävleborgare idag :D )